Zdravím,
pan Süssling má sice zajímavou nabídku, nicméně já, jakožto zástupce švýcarské společnosti Zepter Finance, Vám mohu poskytnout lepší.
Zaprvé, společnost pana Süsslinga je s.r.o. - což znamená, že ručí pouze do hodnot 100 tisíc. Navíc nepíše, kde u něj nakoupené zlato bude uskladněno. Zepter Finance zprostředkovává založení účtu přímo v rakouské Partner Bank v rámci Zlatého Depozitu. Je to depozitní trezorová banka (tedy státní instituce, která podléhá přísným regulacím) a sídlí v Rakousku (což je stát známý pro své bankovnictví, navíc má bankovní tajemství zakotvené přímo v ústavě), základní garance a služby poskytované společností pana Süsslinga jsou u nás samozřejmostí, máme dokonce více.
Zadruhé, nabízíme lepší ceny. LF + 10% se přes Zepter Finance nedočkáte - jelikož jsme velká společnost, tak máme vyjednány lepší podmínky. Pokud to mám srovnat s ceníkem pana Süsslinga, pak v dobu psaní tohoto příspěvku stojí gram zlata u nich 1401 Kč, přes nás zhruba o 300 Kč méně.
Pokud Vás můj příspěvek zaujal, neváhejte mě kontaktovat na e-mailu
zlato.step@email.cz, prostřednictvím něhož se s Vámi budu moci domluvit na osobním setkání a podat Vám bližší informace a zodpovědět Vám na Vaše případné dotazy.