Nový dotaz z oblasti pracovněprávních vztahů Nový dotaz z oblasti dluhů a insolvence

Potřebujete poradit od odborníka v oblasti pracovněprávních vztahů či insolvence?
Zajistíme Vám odpověď rychle za jednotnou cenu 99 Kč.

Odpověď je zajištěna do 48 hodin, vyjma víkendů a svátků. Lhůta pro zaslání odpovědi se však může v případě složitosti dotazu prodloužit. Uváděná cena je včetně DPH. Další podrobnosti o službě v Podmínkách užívání.

Nový dotaz do volného fóra

Chcete se zeptat ostatních uživatelů diskuzního fóra? Využijte zdarma obsahových rubrik.

Odpověď zajištěna není. Odpovídají nahodile pouze uživatelé diskuzního fóra. V případě potřeby rychlé a odborné rady doporučujeme využít placené poradny.

Autor Téma: nákup investičního zlata  (Přečteno 33658 krát)

Popi

• Host
Re: nákup investičního zlata
« Odpověď #15 kdy: 25. 08. 2011, 22:25:12 »
Jsem velkým fandou Roberta Kiyosakiho. Z jeho knih jsem se naučil nemálo o penězích a investování. Před několika měsíci jsem četl knihu "Investujte do zlata a stříbra" a mohu jen doporučit.

Zlato a stříbro podle jeho knihy vyletí výše než všichni čekáme. Nyní se mluví o magické hodnotě 2000 dolarů, Robert (a já) očekáváme minimálně 5000 dolarů za unci :)

Reklama

• Stálý člen

Offline Patrik Chrz

• Moderátor
  • Profík
    • ICQ komunikátor - 275282557
    • Zobrazit profil

Verona

• Host
« Odpověď #17 kdy: 02. 09. 2011, 17:29:09 »
Jednoznačně nejlepší produkt k nákupu zlata je Zlatý depozit od rakouské Partner Bank AG. Bohužel o něm nikdo moc neví, protože mezi internetovými obchody ho nenajdete. Prostřednictví něho nakupujete v Rakousku, fyzické zlato, nemusíte nikam jezdit, za cenu LdnFix+10%. To tady nemá nikdo! Přitom má tento produkt všechny potřebné kvality. Specializuji se na investiční zlaté produkty, tzn. hledám to nejlepší na trhu. A toto je prostě ono. 

Jinak informace o tom, že cena zlata maloobchodů je daná x maržemi je trošku nadsazená. Každý obchod hledá nejkratší cestu ke slévárně, aby měl také nejlepší cenu. A když si je všechny cenově srovnáte, zase tak velké rozdíly nenajdete. Ony jsou ty cesty totiž všechny téměř stejně dlouhé. :-)

www.sporimdozlata.estranky.cz

Offline Patrik Chrz

• Moderátor
  • Profík
    • ICQ komunikátor - 275282557
    • Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 02. 09. 2011, 18:06:06 »
Rozhodně nesdílím optimismus investování do "papírového" zlata. To je dobré pro spekulace, ale určitě ne pro ukládání peněz. Každý mezičlánek, který stojí mezi držitelem a cihlou zlata, kterou si zakopal doma pod jabloň jen zvyšuje riziko, což je to hlavní, co činí zlato cenným.
Papírové zlato např. stát mnohem více zabaví (když to umí i u fyzického - za velké hospodářské krize v USA nechal prezident Roosevelt násilně otevřít soukromé trezory v bankách a zabavit z nich veškeré zlato), a je zde i riziko defraudace ze strany firmy.

Offline vonRibbentrop

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 04. 09. 2011, 12:57:03 »
až vám praskne bublina tak budete ještě rádi že se těch papírků mužete rychle zbavit. a jestli chcete investovat tak je to lepší někam kde se tvoří hodnota a ne na něco co je taženo nahoru spekulacemi.

Reklama

• Stálý člen

dave

• Host
« Odpověď #20 kdy: 12. 09. 2011, 17:03:30 »
Říká se, že dokud je zlato do 2000 dolarů za unci, tak se nákup vyplatí. Co si o tom myslíte? Tento eshop vypadá solidně: www.bessergold.cz

Michal Kubín

• Host
« Odpověď #21 kdy: 19. 09. 2011, 12:40:54 »
Hodně záleží na tom, co od zlata očekáváte (jak již tu bylo řečeno). Pokud jej chcete ke spekulativním účelům, pak bych rozhodně nekupoval fyzické zlato, ale využil jiné možnosti. Nákup fyzického zlata je dlouhodobá investice, která má jako hlavní cíl uchránit hodnotu peněz (měny) do zlata vložených. Jelikož zlato nepodléhá inflaci (nelze jej tisknout jako u papírových peněz) a má tendenci do budoucna růst (spotřeba zlata je celosvětově větší, než možnosti těžby, ložiska zlata jsou také omezená, zlato bývá nevratně spotřebováváno ve výrobě, takže jej fyzicky ubývá). Díky tomu lze očekávat, že dlouhodobě hodnota poroste. Pokud budete chtít zlato nakupovat jako dlouhodobou investici, pak Vám může být celkem jedno, jestli je za 1900 USD za unci nebo za 2000 USD. V horizontu 15 - 20 let nehraje těch 100 USD takovou roli.

Ať tak či tak, je dobré si vybrat prodejce (nebo lépe poradce v této oblasti), který je schopný Vám zajistit kvalitní informace a kvalitní produkt, tedy zlato (stříbro, platinu či palladium) od jedné z celosvětově uznávaných tavíren (například švýcarská tavírna Argor Heraeus).

Zdraví Michal Kubín,
michal@michalkubin.cz
http://www.nakup-zlato.cz.

Offline Dvojity.Agent.NSA.FBI.NWO

• Nováček
  • *
  • Dvojity.Agent.NSA.FBI.NWO@seznam.cz
    • Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 29. 09. 2011, 20:01:31 »
Teď to nějak pokleslo, má smysl nakupovat?

Offline Michal_Kubin

• Podnikatel, marketér, investor a obchodník s drahými kovy
  • Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: 29. 09. 2011, 20:14:09 »
Teď to nějak pokleslo, má smysl nakupovat?

Dobrý den,
jak již zde bylo několikrát zmíněno, velmi záleží na tom, co od své investice čekáte. Pokud chcete zlato nakupovat kvůli spekulaci, pak rozhodně nenakupujte fyzické zlato. Ztráty při zpětném prodeji by Vás připravily o poměrně velkou část zisku. Je lepší k tomu využít služby brokerských domů, které umožňují obchodovat s "papírovým" zlatem.
Pokud jej chcete kvůli dlouhodobému uložení svých peněz do věcných hodnot, které mají potenciál Vám úspory do budoucna zhodnotit, pak je dnes (dle mého názoru) cena skvělá. I když některé zlé jazyky tvrdí, že může ještě výrazně klesnout, již cca. týden osciluje kolem hodnoty 1 600 USD za unci a nezdá se, že by se jí chtělo ještě nějak prudce padat. Nicméně, chcete-li mít jistotu, doporučuji nenakupovat jednorázově celé slitky, ale využít některý z programů spořících do zlata. Zde máte máte při svých vkladech možnost využívat aktuálních cen, ať již jsou nižší či vyšší. Jeden takový program s názvem Zlatá rezerva sám zajišťuji pro své klienty. Více informací naleznete na http://www.nakupzlato.cz/?pin=CZ02593BR, případně mne můžete kontaktovat na e-mailu michal@michalkubin.cz, kde Vám mohu zodpovědět další dotazy.
Krásný den, Michal Kubín.
Podnikám, vedu brandingovou agenturu, investuji, obchoduji s drahými kovy, neustále se učím, miluji osobní rozvoj a snažím se z každé sekundy vyždímat maximum...

Tomáš Süssland

• Host
« Odpověď #24 kdy: 24. 01. 2012, 18:12:59 »
Zdravím Vás,

Váš příspěvek mi nedá možnost nezareagovat - zmiňujete se o jakémsi Zlatém depozitu od rakouské banky za cenu LF+10%, co byste řekl na tuto cenu? www.zlatarezerva.cz/cenik . Poplatek za zprostředkování a dovoz je 4% z celkové sumy investice. Jedná se o zlato investiční zlato ryzosti 999,9 ze Švýcarska a Rakouska (Argor Hereaus, Schoeller), patříme mezi 3 největší společnosti obchodující se zlatem a u těchto partnerů máme výhradní postavení. Zprostředkováváme nejenom jednorázovou investici a následný servis klienta, naší specialitou je tzv. Zlatebko, tj. spořící plán do zlata. (měsíčně si ukládáte určitou sumu peněz za kterou se Vám nakoupí zlato a bezplatně uloží v trezoru ve schránce na Vaše jméno-není vlastnictvím společnosti ani banky, ale Vaše). Pokud by Vás k tomuto zajímaly bližší informace, neváhejte mne e-mailem kontaktovat, na osobní schůzce Vám rád zodpovím Vaše dotazy.

Tomáš Süssland
Pentia Consulting s.r.o./Zlatá Rezerva s.r.o.
Španělská 2, Praha 1

Jednoznačně nejlepší produkt k nákupu zlata je Zlatý depozit od rakouské Partner Bank AG. Bohužel o něm nikdo moc neví, protože mezi internetovými obchody ho nenajdete. Prostřednictví něho nakupujete v Rakousku, fyzické zlato, nemusíte nikam jezdit, za cenu LdnFix+10%. To tady nemá nikdo! Přitom má tento produkt všechny potřebné kvality. Specializuji se na investiční zlaté produkty, tzn. hledám to nejlepší na trhu. A toto je prostě ono. 

Jinak informace o tom, že cena zlata maloobchodů je daná x maržemi je trošku nadsazená. Každý obchod hledá nejkratší cestu ke slévárně, aby měl také nejlepší cenu. A když si je všechny cenově srovnáte, zase tak velké rozdíly nenajdete. Ony jsou ty cesty totiž všechny téměř stejně dlouhé. :-)

www.sporimdozlata.estranky.cz

kajman

• Host
Re:nákup investičního zlata
« Odpověď #25 kdy: 01. 06. 2012, 23:17:15 »
pěkně drahé, doporučuju přemýšlet a zkusit pohledat u silverum
https://www.silverum.cz/stribro_nemecko.html

Dana Štěpánková

• Host
« Odpověď #26 kdy: 31. 10. 2012, 07:56:48 »
Zdravím,

pan Süssling má sice zajímavou nabídku, nicméně já, jakožto zástupce švýcarské společnosti Zepter Finance, Vám mohu poskytnout lepší.
Zaprvé, společnost pana Süsslinga je s.r.o. - což znamená, že ručí pouze do hodnot 100 tisíc. Navíc nepíše, kde u něj nakoupené zlato bude uskladněno. Zepter Finance zprostředkovává založení účtu přímo v rakouské Partner Bank v rámci Zlatého Depozitu. Je to depozitní trezorová banka (tedy státní instituce, která podléhá přísným regulacím) a sídlí v Rakousku (což je stát známý pro své bankovnictví, navíc má bankovní tajemství zakotvené přímo v ústavě), základní garance a služby poskytované společností pana Süsslinga jsou u nás samozřejmostí, máme dokonce více.
Zadruhé, nabízíme lepší ceny. LF + 10% se přes Zepter Finance nedočkáte - jelikož jsme velká společnost, tak máme vyjednány lepší podmínky. Pokud to mám srovnat s ceníkem pana Süsslinga, pak v dobu psaní tohoto příspěvku stojí gram zlata u nich 1401 Kč, přes nás zhruba o 300 Kč méně.
Pokud Vás můj příspěvek zaujal, neváhejte mě kontaktovat na e-mailu zlato.step@email.cz, prostřednictvím něhož se s Vámi budu moci domluvit na osobním setkání a podat Vám bližší informace a zodpovědět Vám na Vaše případné dotazy.

zlaté tele

• Host
« Odpověď #27 kdy: 31. 10. 2012, 16:56:50 »
Ze všeho nejdůležitější je, aby se zájemce o koupi (nakupování) zlata vyhnul mlm firmám typu Finod, Goldengate atd. Za stejnou službu, kterou jinde získá zadarmo, u nich zaplatí pěkný poplatečky.

Karel Louka

• Host
« Odpověď #28 kdy: 28. 11. 2012, 12:05:08 »
Já jsem minulý týden nakoupil na Zlaťák.cz (www.zlatak.cz) Vybral jsem si je ze srovnávače www.zlatostribro.info (který vám mimochodem taky doporučuju, leckomu otevře oči...). Byli nejlevnější, ale nová firma, takže jsem si raději pár věcí s nimi ujasnil přes chat přímo na webu a pak objednal, diskrétní balíček dorazil za pár dnů po platbě bez problémů...

tojejedno

• Host
« Odpověď #29 kdy: 28. 11. 2012, 13:45:15 »
Dana Štěpánková: vy teda působíte fakt důvěryhodně s emailem na email.cz :o

Platby GoPay