Zdravím všechny čtenáře Měšce.
V nedávné době jsem na internetu našel velice lákavou nabídku - účet Genius Gratis od GE Money Bank.
O co se vlastně jedná? Za nulový měsíční poplatek získáte prakticky stejné podmínky, jako má účet Genius Active, tzn. veškeré výběry v ATM GE Money Bank zdarma, veškeré transakce provedené pomocí Internetového bankovnictví, až dvě platební karty, povolený kontokorent... zdarma! Uživatelé se dělí prakticky na dvě skupiny - ti, kdo hledají lidi a ti co "pouze" čerpají výhody. Jedná se o to, že pokud si účet založíte na přepážce, bez jakéhokoli doporučení, získáte unikátní kód, který máte možnost doporučit až devíti známým. Pokud oni přinesou tento kód do banky a předloží ho při zakládání účtu, mají vyhráno. Podmínkou je, že tento kód musí být použit minimálně dvěma lidmi, tak, aby se skupina sestávala z minimálně třech lidí. Ti, kteří kód použili už nemusí k sobě nikoho hledat.
Myslím si, že toto je suprová a ojedinělá nabídka, podobné služby nabízí i menší banky, nicméně podle mého názoru ne s tak velkým balíčkem služeb. K standardním službám je možné si za nízkých 15 Kč měsíčně pořídit pojištění platební karty. Zkrátka jsem nadšený!
Pokud máte někdo zájem, nabízím volné kódy pro založení onoho zmíněného účtu. Můžete napsat na můj email janotka.zdenek (na) seznam.cz.
Přeji všem hezký den!