Nový dotaz z oblasti pracovněprávních vztahů Nový dotaz z oblasti dluhů a insolvence

Potřebujete poradit od odborníka v oblasti pracovněprávních vztahů či insolvence?
Zajistíme Vám odpověď rychle za jednotnou cenu 99 Kč.

Odpověď je zajištěna do 48 hodin, vyjma víkendů a svátků. Lhůta pro zaslání odpovědi se však může v případě složitosti dotazu prodloužit. Uváděná cena je včetně DPH. Další podrobnosti o službě v Podmínkách užívání.

Nový dotaz do volného fóra

Chcete se zeptat ostatních uživatelů diskuzního fóra? Využijte zdarma obsahových rubrik.

Odpověď zajištěna není. Odpovídají nahodile pouze uživatelé diskuzního fóra. V případě potřeby rychlé a odborné rady doporučujeme využít placené poradny.

Autor Téma: Bezplatný účet Genius Gratis  (Přečteno 26820 krát)

Zdeněk

• Host
Bezplatný účet Genius Gratis
« kdy: 31. 03. 2012, 14:34:51 »
Zdravím všechny čtenáře Měšce.

V nedávné době jsem na internetu našel velice lákavou nabídku - účet Genius Gratis od GE Money Bank.
O co se vlastně jedná? Za nulový měsíční poplatek získáte prakticky stejné podmínky, jako má účet Genius Active, tzn. veškeré výběry v ATM GE Money Bank zdarma, veškeré transakce provedené pomocí Internetového bankovnictví, až dvě platební karty, povolený kontokorent... zdarma! Uživatelé se dělí prakticky na dvě skupiny - ti, kdo hledají lidi a ti co "pouze" čerpají výhody. Jedná se o to, že pokud si účet založíte na přepážce, bez jakéhokoli doporučení, získáte unikátní kód, který máte možnost doporučit až devíti známým. Pokud oni přinesou tento kód do banky a předloží ho při zakládání účtu, mají vyhráno. Podmínkou je, že tento kód musí být použit minimálně dvěma lidmi, tak, aby se skupina sestávala z minimálně třech lidí. Ti, kteří kód použili už nemusí k sobě nikoho hledat.
Myslím si, že toto je suprová a ojedinělá nabídka, podobné služby nabízí i menší banky, nicméně podle mého názoru ne s tak velkým balíčkem služeb. K standardním službám je možné si za nízkých 15 Kč měsíčně pořídit pojištění platební karty. Zkrátka jsem nadšený!

Pokud máte někdo zájem, nabízím volné kódy pro založení onoho zmíněného účtu. Můžete napsat na můj email janotka.zdenek (na) seznam.cz.

Přeji všem hezký den!

Reklama

• Stálý člen

Petr

• Host
Re:Bezplatný účet Genius Gratis
« Odpověď #1 kdy: 31. 03. 2012, 15:24:41 »
Ahoj, sháním minimálně jednoho člověka do skupiny, abychom to měli všichni zadarmo. Pokud by měl někdo zájem, tak se ozvěte na mail petr.cbf(zavináč)seznam.cz

játyon

• Host
« Odpověď #2 kdy: 31. 03. 2012, 20:48:15 »
Gratis kód: 9001608884

Petr

• Host
« Odpověď #3 kdy: 02. 04. 2012, 20:41:29 »
Nabízím kód k založení účtu zdarma u Ge Money Bank, jsem u nich již několik let a mít učet zdarma je nejlepší věc na českém trhu.
pokud máte zájem napište razr1@seznam.cz. Můžu založit ještě 8 lidem

Michaela

• Host
« Odpověď #4 kdy: 05. 04. 2012, 13:59:13 »
Nabízím kód k účtu Genius Gratis, jsem klientem GE Money již několik let a toto je zatím nejlepší nabídka. Nemusíte hledat nikoho dalšího. Napiště na mipa1111@seznam.cz .

Reklama

• Stálý člen

Petr

• Host
« Odpověď #5 kdy: 13. 04. 2012, 12:18:21 »
Nabízím kód k založení účtu číslo je 9001228136, pokud máte zájem můžete tento kód využít do 30.4.2012

Pavel

• Host
« Odpověď #6 kdy: 14. 04. 2012, 14:31:37 »
Nabízím volný kód pro založení účtu Genius Gratis...
Potřebuji ještě sehnat jednoho člověka do 25.04.2012, pomozte prosíííím!

V případě zájmu pište na veetack.cz@gmail.com

Luky

• Host
« Odpověď #7 kdy: 16. 04. 2012, 01:42:10 »
Ahoj,

k tomu učtu dostanu 300 Kč a ten BENE+? Co to je vůbec ten bene+? To je nějaký bonusový program, kde mi platí za mé platby. Co taková ptákovina stojí? Je to vůbec užitečné ve větší míře?

Offline Patrik Chrz

• Moderátor
  • Profík
    • ICQ komunikátor - 275282557
    • Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 16. 04. 2012, 06:49:45 »
Tri stovky davaji jen v Ostrave www.mesec.cz/aktuality/pri-zrizeni-ge-gratis-v-ostrave-dostanete-300-kc/ .
S tim Bene+ to neni uplne jasne. Nekteri klienti na karte logo Bene+ maji, jini ne (ja ne). Pak se na Internetu objevily zpravy, ze program Bene+ maji aktivovani vsichni, bez ohledu na logo na karte, ale je to vse jen tvrzeni v diskusich.
Bene+ je program, ktery vraci 1 % z objemu plateb kartou u vsech plateb, u vybranych partneru banky az 10 %. To plati pro kreditni karty s timto programem u debetnich je to polovina.
300 Kc kazdemu za zrizeni uctu dava Zuno, staci, kdyz te doporuci nekdo ze stavajicich majitelu - pokud mas zajem, prihlas se do fora pres uzivatelske jmeno a heslo a posli mi soukromou zpravu (nedavej email do fora).

Luky

• Host
« Odpověď #9 kdy: 20. 04. 2012, 11:01:49 »
Ještě otázečka. Nakonec mám taky na debetce logo BENE+. Platí se za BENE+??

jjn

• Host
« Odpověď #10 kdy: 20. 04. 2012, 14:07:35 »
Neplatí. Bene+ prý má být i u účtu Grátis. Akorát na nějaké karty ho dají a na nějaké ne ... proč, to nikdo neví  ;)

tom022

• Host
« Odpověď #11 kdy: 23. 04. 2012, 17:11:13 »
Nabízím Gratis kód: 9001845142.
Platí do 17.5. Zatím jsme 2.

Offline Stanislava82

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 24. 04. 2012, 21:23:53 »
Dobrý večer,

sama jsem zaměstnancem GE Money bank a dnes jsem si také zřídila účet Genius Gratis. Člověk nikdy neví, co bude do budoucna, proto jsem tuto výhodu chtěla mít v záloze. Tímto nabízím kód, se kterým stačí zajít na jakokoliv pobočku GE Money bank a založit si také tento účet. Kód je 9001728542. Dále přikládám odkaz na naše internetové stánky, kde jsou uvedeny všechny výhody tohoto produktu. Platnost kódu je do 24.5.2012. Zatím jsem jen já, ještě je 7 míst volných. Neváhejte, úžasná šance jak ušetřit v průměru 200 Kč měsíčně. Hezký den. Stanislava.

http://www.gemoney.cz/ge/cz/1/ucty/bezne-ucty/genius-gratis

PETR

• Host
« Odpověď #13 kdy: 25. 04. 2012, 14:10:28 »
AKTIVACNI KOD pro učet GENIUS GRATIS 9000690813 - platný do 28.4.2012 - už jenom 5 volných míst. Aktuální stav pošlu na požádání mejlem.

Kuba Rosek

• Host
« Odpověď #14 kdy: 28. 04. 2012, 09:32:19 »
Může mi někdo zaslat bezpladný kod na email kubarosek@seznam.cz?  Moc děkuji.

Platby GoPay