Nový dotaz do volného fóra

Chcete se zeptat ostatních uživatelů diskuzního fóra? Využijte zdarma obsahových rubrik.

Poslední příspěvky

Stran: [1] 2 3 ... 10
1
Obecná poradna / Re:Pilíř 2
« Poslední příspěvek od Dalibor Z. Chvátal kdy Dnes v 19:29:06 »
Dobrý den,
nemáte někdo zkušenosti se stránkami "oecdpillars.com"?
Stojí informace tam uvedené za pořízení členství?

Děkuji
To není web pro spotřebitele, což Měšec.cz naopak je. Takže tady asi moc relevantní odpověď nenajdete, není tu správná cílovka.
2
Obecná poradna / Re:Zahraniční obchod
« Poslední příspěvek od Dalibor Z. Chvátal kdy Dnes v 19:28:01 »
Dobrý den, prodávám v zahraničním obchodě, a chtějí po mně ''Tax Payer ID'', kamarád tam dal číslo z občanky a vše mu funguje, ale mně to nejde. Nepřekročila jsem výdělek 50 tisíc ročně, takže ještě nemám založenou živnost. Prosím o radu, děkuji.
Tax ID je obecně vždy Vaše české DIČ. Tj. v případě fyzické osoby CZ+rodné číslo, např. CZ1234567890, v případě právnické osoby zpravidla IČO, tj. např. CZ12345678.

3
Obecná poradna / Pilíř 2
« Poslední příspěvek od LNEU kdy Dnes v 09:50:37 »
Dobrý den,
nemáte někdo zkušenosti se stránkami "oecdpillars.com"?
Stojí informace tam uvedené za pořízení členství?

Děkuji
4
Obecná poradna / Zahraniční obchod
« Poslední příspěvek od katerina18 kdy Dnes v 00:15:33 »
Dobrý den, prodávám v zahraničním obchodě, a chtějí po mně ''Tax Payer ID'', kamarád tam dal číslo z občanky a vše mu funguje, ale mně to nejde. Nepřekročila jsem výdělek 50 tisíc ročně, takže ještě nemám založenou živnost. Prosím o radu, děkuji.
5
Obecná poradna / Přiznávat daně s pevnou sazbou daně
« Poslední příspěvek od johnhartman kdy 05. 11. 2024, 11:45:02 »
Dobrý den, Mam autodopravu a v roce 2024 jsem vystavil faktury v hodnotě cca 1 100 000 Kč, v první splatce jsem zaplatil paušální daň. Musím podávat daňové přiznání, nebo jsem stále v MČ I. bez podání daňového přiznání? Poděkovat.
6
Obecná poradna / Re:Prevod CZK na BGN(leva)
« Poslední příspěvek od Patrik Chrz kdy 17. 09. 2024, 12:54:50 »
Možná nějaká devizovka, ale BGN moc devizovek nabízet nebude a částka 300 000 Kč je spíše pod hranicí zájmu devizovek pro uzavření smlouvy.
Snad možná Akcenta.

Pak jsou tu různé Fintechy jako Revolut, Wise. Otázkou je, co to při první nárazové takové platbě provede.
7
Obecná poradna / DPČ a OSVČ jako student
« Poslední příspěvek od sejkon kdy 17. 09. 2024, 09:05:11 »
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak je to s tím, když mám DPČ a růžové prohlášení a do toho chci začít podnikat v oboru focení, na brigádě nemám stálý příjem, je to každý měsíc jiné a někdy vůbec, jak je to s daněním, co vše uvést a jak a kam?
A dodám že jsem student na střední a příští rok chci pokračovat na vysokou.

Děkuji
8
Obecná poradna / Prevod CZK na BGN(leva)
« Poslední příspěvek od YL2a kdy 12. 09. 2024, 08:37:21 »
Dobry den, potrebuji dostat 300000 CZK z meho uctu v CR na muj ucet v Bulharsku vedeny v BGN(leva). Prosim, poradte neco tak aby kurz byl co nejlepsi a poplatky co nejmensi. Dekuji
9
Obecná poradna / Re:Kecy ve fóru
« Poslední příspěvek od Dalibor Z. Chvátal kdy 27. 08. 2024, 20:27:41 »
Smazáno.
Stran: [1] 2 3 ... 10
Platby GoPay