Na odlehčení situace: Je vidět, že mentálně slabšími chvilkami trpí většina populace :-)
Pane Pavle netěší mě Vaše situace, ale naštěstí v mém případě jsem nešel za hranice toho co by mě omezilo či ohrozilo na normálním fungování jak píše pan Boban. Doufám, že se Vám již podařilo se z nepříznivé situace dostat. Nenechte se jimi rozhodit, očividně ani netuší koho už dostali a koho ne. Nebo to naopak zkouší znovu. Jak jsem již zmiňoval, mě naháněli z FxGlobal téměř hned potom co jsem skončil u TradeCentrum a úplnou "náhodou" mi vysvětlovali jak to dělají jinak, jak pod vedením jejich odborníků se prakticky nemůže stát, že by klient přišel o investované prostředky. Prý jedním ze stěžejních bodů je nastavení míry rizika ještě před samotným obchodováním a zvolením strategie na míru.
Popravdě, když mi volali tuším minulý čtvrtek, velice rychle jim došly argumenty potom, co jsem odvětil jak je možné, že je za nimi stejná společnost Goldenburg Group.
Jedna věc je zmiňovaná neznalost, která jak je známo neomlouvá, ale na druhou stranu úmyslně lhát do telefonu o podstatě služby, zatajování zahraničního subjektu a odvolávání se na dozor ČNB... Lidé zodpovědní za tyhle podvody musí mít žaludky ze železa. život v neustále lži podle mě musí vést ke strachu, kdy si na ně někdo počíhá, protože věřím, že jsou lidé mnohem zoufalejší z jejich počínání než já nebo ostatní diskutující.
Dále děkuji panu Kamilovi za příspěvek, nicméně jste asi nepochopil mou otázku, když jsem se ptal na zkušenosti s PKFČR. Chápu, že je pro Vás obtížné pochopit, že nezisková veřejnoprávní organizace se skládá ze soukromých osob nikoliv státních zaměstnanců nebo lidí ve služebním poměru, ale nikde jsem nenašel informaci kde by toto o sobě tvrdili. Tedy ještě jednou díky, ale nikdo zde nestojí o liché štěky, které jsem našel i v jiné diskuzi zde na fóru. O slaboduchém obsahu tohoto webu pak ani nemluvím.