[/quote]
Tak tento produkt bych opravdu chtěl vidět.
Už samotná zmínka o "průměrném zhodnocení", kterou jste použil, ukazuje, že zhodnocení kolísá, takže je tam evidentní riziko.
[/quote]
Pokud rozumíte finančním produktům určitě jej znáte a když zhodnocení není konstantní neznamená jistě, že je evidentní riziko (riziko je všude od slamníku, přes účet až po forex, záleží jak se to veme, třeba pokud forex umíte není riziko téměř žádné, oproti slamníku když vás vykradou), v daném produktu se dá hodnotit dokonce, že je pro konzervativní investory.
K zhodnocení:
si vemte spořící účet, když máte na účtu 2% ročně a připisováno po měsíci, tak při spořené částce 500Kč máte skutečně zhodnocení 2%? No první měsíc když dáte 500Kč a necháte celý rok jen ležet a zhodnocovat,žádné jiné finance nepřidáte tak ano a dokonce víc jak 2%, ovšem pokud budeme vkládat 500kč každý měsíc, bude výnos 2% z mé částky jež jsem vložil? To těžko, musíme si řící, že ani složený úrok nám za rok nenahradí daň, kterou už po několika měsících budeme muset platit ze zisku.......
takže pokud uvádím 5% v průměrném zhodnocení, jedná se skutečně v konečném důsledku k zhodnocení 5% p.a. ikdyž tam není přímo 5% jen zhodnocení toho dosahuje(ovšem je zde jasné pravidlo, jak jej dosáhnete a přímo k protipohybu Hypo je tento produkt ideální, musí člověk pochopit co jsem prvně napsal

.
Pokud jsem Vám dostatečně nenapověděl, kontaktujte skutečného finančního poradce, popište mu produkt a jeho funkci k hypo (když mu přečtete kompletně můj text, měl by pochopit) a uvidíte, že produkt znáte (je pravdou, že v současnosti se dá sjednat u jediné instituce, ale třeba loni to bylo u více institucí/ produkt se dá sjednat u vícero společností jen u jedné plně splní podmínky zhodnocení, při dodržení textu na který jste reagoval)

, v každém případě na tom budete lépe než nyní, buď zjistíte , že Váš poradce tomu až tak nerozumí(když Vám ho neřekne), nebo Vám prozradí produkt a vy budete zase chytřejší

)