Penzijní připojištění mne nenapadlo prostě proto, že já i většina lidí kolem mne už ho má,
nenapdalo, protože je každý má?

ano já psal penzista v roce 2007
dnes každý penzista by měl udělat to stejné,kolik jich používá PP jako TV?
Téměř nikdo, nebo velmi malé množství, většina tam rve prachy postupně a své finance má na sporožiru nebo v slamáku kde to nic neutvoří, produkt k Hypo má jednoduchý charakter a jak tvrdím, vše souhlasí a přečtěte si pozorně veškeré nápovědy.
Ano není to diskuse, když dávám hádanky, ale tady se psalo o poradenství , že je k ničemu poradce a právě proto , že to neznáte, takovou triviální věc je potřeba mít poradce.
Protože ten poradce nebude slepě tvrdit to co vy(to , že většina poradců je na tom hůře než klienti se znalostí, je legislativní a dokud bude lobby firem taková, jaká je, nedočkáme se modelu ala GB, což já uvítám až to bude, protože se pak pozná skutečný poradce, přece jen ze zisku Vám nikdo nic nedá, pokud jej nevytvoříte) Tento model, ale neprotlačují poradenské společnosti jak si mnozí myslí, ale hlavně banky/pojištovny, pro ně jsou provizní poradci vždy lepší, než, že by platili vše klientovi a ten si pak platil poradce s zisku protože větší počet náhončích větší počet klientů(ovšem to je krátkodobá záležitost, pokud někdo chce mít kvalitu a zároven stabilitu, bude se muset struktůra viz GB zavést)
intra-day forex s malou pákou může jevit naprosto bezpečný
tak tohle pokud myslíte vážně? Vyzkoušejte si to, než budete něco tvrdit! Vždy jsou dva směry a pokud to neumíte, tak je jedno, že máte malou páku a proděláte, sice ne celý účet, to by jste musel fakt dlouho pokoušet, ale proděláte a o tom to je RIZIKO!!!!!
TÍM JSTE PŘÍMO POTVRDIL MÁ SLOVA, KDO TO UMÍ NENÍ TO RIZIKO
S jakou vehemencí zde "poradce" obhajuje "investice"! S jakým neskrývaným odhodláním! A přesvědčením!
investice je nákup pastelek pro dítě

a přeložte si to sám!
navíc si přečtěte , že nemám nic s Partners společného a jen dávám názor, na neschopnost moderátora poradit a upozorňuji na jeho lživé tvrzení, to že obhajuji poradce, je asi tak jako by pilot obhajoval svůj obor, pochybuji, že by kdokoliv z Vás si sedl za knipl pokud by neměl nalétáno něco hodin, kdežto do financí se serou všichni, upozornuji , že skutečná finanční gramotnost je v ČR pod úrovní 16% proto srovnání s piloty.
Takže, když tady někdo nezná základní věci, ale haní je, není to , že by byl finančně gramotný, právě naopak a chtít rady zadarmo?
Ponziho schéma je sice zajímvý postoj k současnému stavu (dalo by se řící, že počátky tohoto schématu jsou od zavedení jakékoliv měny) takže ano můžu brát v potaz Váš názor(souhlasím), jen pochybuji, že za mého, či vašeho života dojde ke změně, ikdyž dojde k selhání systému(mimo jiné, současný úrok ze všech dluhů, má vyšší hodnotu než současné množství financí vůbec(beru faktické peníze, nikoliv imaginární čísla na monitorech), jenže je to stále prodlužováno, bublina roste a díky technologiím a bezhotovostním převodům bude fungovat ještě nějakou dobu), stejně se najde zase cesta pro znovu obrození a pojedeme dále (rok 1848 či 1929 měl vyšší šanci zvrátit tento systém, než je v současnosti a stejně se tak nestalo).
Právě proto co jsem napsal je hloupost, se jen vymlouvat na Ponziho schéma a čekat , že padne, to sám neděláte