Dobrý den,
měl jsem to štěstí, že jsem si nenaběhl.
Postup v kanceláři byl následující. Dali mi d ruky jednoduchou smlouvu na jednu stránku. To bylo velmi podezřelé, avšak dle právníků při analýze mi bylo sděleno, že toto není nic závadného a není tam žádná protiprávní klička. Druhý den však před podepsáním přišel dovětek v podobě plné moci, kde bylo psáno, že okamžitě začnou s vymáháním po podpisu plné moci a složení 1% v hotovosti z vymáhané částky na místě u nich v kanceláři. Další podmínky v plné moci byly zakotveny tak, že jakmile vymůžou z dlužníka jakoukoli částku, dle smlouvy okamžitě vyplatí dohodnutá procenta (v mém případě 35%). Již z tohoto je zřejmé, že je nic nenutí vymáhat jedinou korunu dluhu, protože už jste jim složili v hotovosti částku v kanceláři.
Dále nechtěli ani jediný důkaz o dluhu jako je faktura, výpis z účtu, uznání dluhu apod..
I Takhle se dá slušně a beztrestně podnikat.
Proč sem píšu ?? Do delší době se ozval sám pan Hrneček z telefonního čísla 736 486 376 a s představením se pod hlavičkou jiné firmy s názvem "Ochrana proti dluhové spirále" začal nabízet odkoupení pohledávky a abych přijel do Prahy do kanceláře NA Pankrác dohodnout se. Prověřil jsem název ve výpisu na Justice.cz a tato organizace vedená jako spolek pro především sportovní činnosti emá uvedenou žádnou činností jako je obchodování , financování apod..
Takže pozor !!!!!! Jedeme na novo.
Nenapalte se !!!! Já zvažuji trestní oznámení, protože to už je do nebe volající, jak "hyeny" mají neuvěřitelnou drzost pokračovat v tom, co jim vlastně nikdo nzakázal.
S pozdravem O.L., Ústí n.L