No moje informace z různých zdrojů po schůzce s E&S:
Dobry den
Spolocnost E&S od 1.7.2014 uz neponuka svojim novym klientom fondy Franklin Templeton. Z tohto dovodu nie je spolocnost ani uvedena v zozname nasich distributorov na web stranke.
Produkt o ktorom pisete je fond fondov ktory spravuje ina spolocnost.
S pozdravom
Ludovit Javorsky
Sales Executive
Franklin Templeton Slovakia, s.r.o.
Einsteinova 24
Bratislava 851 01, Slovakia
Mobile : 421 903408410
Email:
ludovit.javorsky@franklintempleton.comwww.franklintempleton.skwww.franklintempleton.czDále na rakouských stránkách žádné pozitivní info...
U ČNB nemá ES registraci ale právě ta Jung... Jinak dle info z rakouských serverů, prý už Jung nespoulpracuje s ES - pravda či lež?
A oslovila jsem kamarádku která teď žije v Rakousku už 10let s manžele(Rakušan) a ta mi vzkázala že když manžel slyšel o této společnosti tak se mu zježili vlasy a vzkázal mi že horem pádem rychle utíkat.
Tak vono to máte jedno... ES bude tvrdit jedno druzí druhé, ale myslím si že na každém šprochu pravdy trochu a nejhorší je, že pokud ES funguje jak tvrdí, tak pak proč to nemá většina Rakušáků a je pokud to je pravda tak je škoda že když ji někdo haní ostatní do toho nejdou protože přece neriskneš tolik peněz, když ostatní říkají že je to blbost.
Ono je jedno v závěru co se píše na diskuzích jelikož nikdo nikomu nepomůže, jelikož tu nepíšou ti co majízkušenosti s ES, Conseq atd... ale jen jejich zástupci kteří si jdou po krku.
A tak budeme dál investovat hloupě do penzijních fondů jelikož nikdo neví kde ty naše prach jinak skončí - ve státní kase nebo na Bahamách v něčí kapse?